Young Professionals Event: Netwerken met uitzicht op het platform

Young Professionals Event: Netwerken met uitzicht op het platform
Donderdag 11 maart vond het eerste Spot Young Professionals Event plaats. Ruim 90 young professionals kwamen naar Dakota’s om samen het begin van de zomer in te luiden. Doel van het event? Op een leuke manier in contact komen met andere young professionals uit het gebied zodat we elkaar in de toekomst sneller weten te vinden.

Om een speelse sfeer te creëren ontving iedereen bij aankomst een stempelkaart zoals wij die nog kennen van vroeger (toen Koningsdag nog Koninginnedag was). Nadat de stempelkaart van een getekende profielfoto was voorzien (er zaten een aantal Picasso’s tussen) konden de deelnemers aan de slag.

Door mee te doen aan gezamenlijke activiteiten zoals een pubquiz, een brainstorm en “Wie ben ik?” konden er stempels verdiend worden voor op de stempelkaart. De hoofdprijs? Een lunch voor vier personen bij B!N in the Cabin. Hoewel de pubquiz direct populair was, kwamen andere activiteiten wat langzamer op gang en moesten die het vooral hebben van een aantal moedige early adapters.

Het lekkere weer zorgde ervoor dat degenen die een plekje op het terras veroverd hadden hier maar lastig vandaan te krijgen waren, maar zo lang er genetwerkt werd, waren wij tevreden!

En genetwerkt werd er zeker! De 90 aanwezigen vertegenwoordigden samen meer dan 15 verschillende bedrijven uit het gebied.

Mijn hoogtepunt van de avond? De vier winnaars die zo sportief waren om samen de hoofdprijs te delen. Dat is precies waar we dit allemaal voor doen! :-)

Was jij er ook bij donderdag? Laat het ons weten in de reacties!

Groetjes,
Annick

Annick Oosterlee

Community Manager
Schiphol Real Estate
Bekijk profiel

2 reacties

Spot bedankt voor het organiseren! Ik heb het als een erg leuk en zinvol netwerkevenement ervaren. Vooral de spelelementen en de gemiddelde leeftijd van de deelnemers maakte het wat anders dan de normale netwerkborrel op Schiphol.
Top event! Wanneer is de volgende?