The School of Life komt terug naar Schiphol

The School of Life komt terug naar Schiphol
Goed nieuws voor alle Spot leden die opzoek zijn naar een extra dosis inspiratie en verdieping! Na twee succesvolle workshops van The School of Life in The Base, hebben we besloten om de classes op regelmatige basis aan te bieden.

Vanaf september zullen de classes niet één, niet twee, maar vier keer per jaar worden aangeboden op Schiphol.

Nieuwe interesse “Lifehacking”
Tijdens de classes van The School of Life maak je kennis met frisse ideeën van grote denkers uit heden en verleden, ideeën die je geest aan het werk zetten, stimuleren en oprekken. Elke class inspireert tot het stellen van betere vragen, tot verrassende gesprekken met andere deelnemers en tot nieuwe, heldere inzichten die je helpen een verbetering in je persoonlijke en/of professionele leven in gang te zetten.

Speciaal voor Spot leden die geïnteresseerd zijn in het bovenstaande hebben we een nieuwe interesse aangemaakt op Spot: “Lifehacking”. Onder deze noemer zullen we regelmatig updates plaatsen die aanzetten tot nadenken. Je kunt de interesse toevoegen vanuit je persoonlijke profiel.

Hoe schrijf ik mij in?
Het inschrijven voor de nieuwe classes van The School of Life zal voortaan verlopen via Spot. Ook is Spot de plek om in contact te komen met andere deelnemers, om een carpool-date te scoren, samen de opdrachten voor te bereiden, of nog even na te praten over de class.

Om de classes van The School of Life mogelijk te maken, zullen we vanaf september een kleine bijdrage vragen. Natuurlijk zorgen wij wel weer voor de hapjes en drankjes!

Annick Oosterlee

Community Manager
Schiphol Real Estate
Bekijk profiel

0 reacties