Stoelmassages in The Base: Nieuwe data toegevoegd!

Stoelmassages in The Base: Nieuwe data toegevoegd!
Spot-lid en zakelijk stoelmasseur Hans van den Berg zal vanaf 22 september massages aanbieden in The Base. Het bedrijf van Hans, Dari Gunung, is gespecialiseerd in drukpuntmassage aan hoofd, schouders, nek, rug, heupen, armen en handen. De techniek die wordt gebruikt is afkomstig uit de shiatsu, wat letterlijk vingerdruk betekent.

Wegens grote belangstelling zijn er twee extra dagen toegevoegd aan het rooster. Het is nu mogelijk om je in te schrijven op één van de volgende data: dinsdag 13 oktober, donderdag 29 oktober, donderdag 12 november, dinsdag 24 november tussen 10:00 – 16:00 uur. Aanmelden kan via www.darigunung.nl. Een Quick Fit Stoelmassage in The Base kost €5,00.

Niet iedereen bevindt zich in de luxe positie om onder werktijd een volledige shiatsumassage van 18 minuten te ondergaan. Daarom heeft Dari Gunung een stoelmassage ontwikkeld voor mensen met weinig tijd; de Quick Fit Stoelmassage van 10 minuten.

Tijdens de Quick Fit Stoelmassage wordt geen olie gebruikt omdat de massage door de kleding heen wordt gegeven. Er wordt specifiek aandacht gegeven aan de probleemgebieden die door jou worden aangegeven.

Naast het aanbieden van massages zal Hans ook maandelijks een gezondheidstip met ons delen op Spot. Dit doet hij op een nuchtere en zakelijke manier die past binnen het platform én het bedrijfsleven. Houd Hans dus in de gaten!

Annick Oosterlee

Community Manager
Schiphol Real Estate
Bekijk profiel

4 reacties

De aanmeldingen voor de stoelmassage zijn boven verwachting. De eerstkomende dag is donderdag 29 oktober, maar ook deze dag is al helemaal volgeboekt. Wel zijn er nog redelijk veel plaatsen vrij op donderdag 12 november en een beperkt aantal plaatsen op dinsdag 24 november. Dus als je wilt langskomen; geef je snel op!
Hi, Komt de stoelmassage nog terug? Lijkt me een zeer goed plan en ik hou me graag aanbevolen.
Hi Marijke, Ik ben bang van niet, maar ik heb even voor je nagevraagd of je voor een dergelijke massage ook terecht kunt bij de fysiotherapeut van Health Club The Base. Ik kom hier op terug! :-)