'Spot is veel meer dan een Schiphol-Facebook'

'Spot is veel meer dan een Schiphol-Facebook'
Anneriet van de Pol werkte eerst in de makelaardij en verhuisde daarna naar de bankensector. Bij het Zweedse Handelsbanken in het WTC Schiphol houdt ze zich voornamelijk bezig met vastgoedfinanciering. Anneriet is één van de ambassadeurs van SPOT.

“Ons kantoor bevindt zich op de zesde verdieping in H-toren van het WTC op Schiphol. Met een schitterend uitzicht op de luchthaven en alle faciliteiten heel dichtbij. Ik werk daar bij een bank die precies bij me past: betrokken en direct”, vertelt Anneriet. “De Handelsbanken-mentaliteit is persoonlijk zakendoen op basis van vertrouwen, waardoor we goed naar de wensen van de klant luisteren. In Nederland sluiten banken vestigingen. Wij doen het omgekeerde en hebben op dit moment 27 kantoren in Nederland. Grote marketingcampagnes zie je bij ons nauwelijks. Onze klanten komen eigenlijk altijd via-via bij de bank. Tevreden klanten zijn onze ambassadeurs.”

“Dat is meteen een mooie brug naar SPOT. Toen ik op Schiphol begon, kende ik daar nog niet veel mensen. Op google zocht ik naar netwerken op Schiphol. Daar kwam ik SPOT Schiphol tegen en las dat er iedere eerste maandag van de maand een netwerkborrel werd gehouden. De eerstvolgende netwerkborrel was ik erbij. Leuke mensen, diverse bedrijven, een informele sfeer en inspirerende evenementen. Inmiddels is m’n netwerk op Schiphol flink gegroeid en ben ik ambassadeur van SPOT geworden. Ik spreek na werktijd regelmatig af met collega’s én met mensen die ik bij SPOT heb ontmoet. Het is gewoon een pure luxe dat je een werkgebied creëert waarin je elkaar heel eenvoudig kunt leren kennen. Bij mijn weten is dit echt uniek in Nederland.”

“Op spotschiphol.nl zie je wat er op Schiphol allemaal georganiseerd wordt voor de werknemers van de bedrijven die er gevestigd zijn. Ook wie er naar de evenement gaan. SPOT is natuurlijk veel meer dan een Schiphol facebook. Meld je gewoon aan en ontdek welke leuke mensen er op de luchthaven werken en wat er allemaal georganiseerd wordt!”

Annick Oosterlee

Community Manager
Schiphol Real Estate
Bekijk profiel

0 reacties