‘Samen met huurders stellen we de kaart samen. Het is hún restaurant!’

‘Samen met huurders stellen we de kaart samen. Het is hún restaurant!’
Op de middelbare school wist Jeffrey Roemer zeker dat hij in de horeca terecht zou komen. “Vanaf m’n eerste baantje heb ik altijd in de horeca gewerkt. Het zit gewoon in m’n genen. Een goed gastheer zijn, bezoekers verrassen en blije gasten in de zaak geven me energie. De praktijk is voor mij de beste horeca-opleiding geweest. De theorie heb ik later op de middelbare en hogere hotelschool geleerd. Als horecamanager van The Base kan ik beide inzetten.”

Efficiency ten dienste aan hospitality
“Het aantal huurders in The Base groeit snel. We moeten ons dus steeds aanpassen aan hogere gastenaantallen. Efficiency en duurzaamheid staan voor ons ten dienste aan hospitality. Niet andersom. Een voorbeeld daarvan is een nieuwe spoelstraat in restaurant The Market. Ingezet voor de gasten want het restaurant blijft daardoor opgeruimd en tafels kunnen meteen weer worden gebruikt. Bij het inleveren van gebruikte borden en bestek wordt afval bovendien meteen in bakken gescheiden. Om de piek in bezoekersaantallen op te vangen hebben we nog iets nieuws bedacht. Binnenkort zijn onze kassa’s verrijdbaar. We rijden ze het atrium in om tijdens piekmomenten ruimte in het restaurant te creëren. Wil je niet aan de kassa staan maar op kantoor lunchen? Ook prima. Bestel je ontbijt, lunch of diner gewoon online en laat het ons bezorgen.”

Samen kijken we naar smaak
“We betrekken de huurders van The Base graag bij de dingen die we ontwikkelen. Het is hún restaurant. Ze worden bijvoorbeeld uitgenodigd om te proeven. Samen kijken we dan naar smaak, garnering en assortiment. Zo komt de kaart van The Market tot stand. De nieuwe specialiteitenkaart van VIVA! wisselt per maand. Op het menu staan voornamelijk gerechten die zijn geïnspireerd door de Spaanse en Mexicaanse keuken. Deze worden in kleine porties geserveerd, ideaal om samen te delen. Wat mij betreft is onze taco straks onze ‘signature dish’. Voor een échte taco kom je naar VIVA!“

Huiskamer van The Base
“VIVA! is ondertussen de huiskamer van The Base geworden. Een ontmoetingsplek met collega’s, voor recepties en voor borrels. Loop aan het einde van de middag maar eens binnen. Het is er altijd gezellig druk. Op veler verzoek starten we op woensdag met happy hour van 5 tot 6. Een mooi tijdstip om onze pintxos of nieuwste borrelplanken uit te proberen: een cava- of bierplank met 3 heerlijke hapjes. Een beetje reclame mag toch wel? Ik ben gewoon ontzettend trots op de horeca in The Base!”

Annick Oosterlee

Community Manager
Schiphol Real Estate
Bekijk profiel

0 reacties