Puur, gezond en snel! Streetfood bij de foodtruck op Schiphol

Puur, gezond en snel! Streetfood bij de foodtruck op Schiphol
Zij was Juriste, hij meubelmaker. Nu zijn Hilde en Jurre full time ‘foodtruckers’. Met een omgebouwde oranje Citroën uit 1968 zijn ze te vinden op festivals, markten, bedrijfsevenementen en op Schiphol. Wrap ‘n’ Roling is de naam van de truck en dat staat voor puur, gezond en snel street food. Dagelijks verse wraps van volkoren speltmeel, gevuld met alles wat vers, lekker en goed voor je is. Momenteel kun je bij deze rijdende keuken verse producten van de inmiddels bekende Vegetarische Slager halen. Een slager met vegetarische producten lijkt overigens een contradictio in terminis.

“Klopt. In het begin zijn klanten soms sceptisch. Maar als ze een heerlijk broodje bal, hamburger of kipsaté hebben gegeten, zijn ze vaak meteen om”, vertelt Jurre. “De smaak is heerlijk, de bite is fantastisch en alles op basis van Soja. De Vegetarische Slager heeft onlangs zelfs hoge ogen gegooid bij een echte slagersvakjury. De chef werd derde in de strijd om de Gouden Gehaktbal van de Telegraaf. Van de 45 deelnemers gebruikten er 44 echt vlees. Niet van echt vlees te onderscheiden dus!

We staan vaak op foodtruckfestivals of op plekken in Amsterdam. Dan is het belangrijk om iets anders dan de rest te bieden. Onderscheidende producten van hoge kwaliteit. Dus geen haring of hotdogs, maar de drempel mag niet té hoog zijn. De praktijk leert dat wat mensen echt niet kennen lastiger aan de man te brengen is. Hilde maakt alle recepten zelf. Zij is altijd op zoek naar nieuwe combinaties die lekker zijn. Al onze wraps zijn dus uniek. Het is grappig dat je al heel snel ziet wat de hardlopers worden. De Cajun chicken wrap is zo’n succesnummer. De pittige kip vormt samen met zoete aardappelstpread en de zoute feta een heerlijke combinatie. Sla, tomaat, koriander en ui geven de wrap een frisse touch. We hebben inmiddels echte fans van deze wrap. Op onze website kun je trouwens alle recepten vinden.

Op 20 september staan we weer op Schiphol tegenover kantoorgebouw The Base. De luchthaven is een leuke plek voor ons. Er is altijd een gemêleerd publiek dat in is om nieuwe dingen te proberen. De komende maand staan we er met lekkernijen van de Vegetarische Slager. Op spotschiphol.nl kun je zien op welke dagen. Ik nodig iedereen uit om lekker te komen proeven en proberen. Wij hebben er nu al zin in!”

Meer info: www.wrapnrolling.nl

Annick Oosterlee

Community Manager
Schiphol Real Estate
Bekijk profiel

0 reacties