‘Ook wij zijn het visitekaartje van Schiphol’

‘Ook wij zijn het visitekaartje van Schiphol’
Na 10 jaar hotelervaring stapte Jennifer Peters een jaar geleden over naar Vebego. Dit Nederlandse familiebedrijf groeide de afgelopen decennia uit tot een multinational. Op Schiphol verzorgt Vebego schoonmaak, beveiliging en inlichtingen. Jennifer is nu salesmanager en vindt de overstap een logische: “Mensen zijn het visitekaartje van een bedrijf. Dat geldt voor een hotelmedewerker maar ook voor een schoonmaker, beveiliger of iemand die achter de inlichtingenbalie zit. Hospitality is het sleutelwoord. Schiphol wil de beste luchthaven van Europa zijn. ‘De beste’ is dan vaak gebaseerd op de beleving van de reiziger. Ik zie onze mensen als een verlengstuk van die Schipholbeleving. Wij willen bijdragen aan de ambitie van de luchthaven. Ook wij zijn het visitekaartje van Schiphol.”

“Schiphol is een bijzonder gave plek om te werken. Een zeer dynamische 24/7 omgeving met bedrijven die elkaar nodig hebben. Het is voor mij echt ‘buiten spelen’ om deze bedrijven te bezoeken en om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Sales wordt eigenlijk netwerken aan elkaar koppelen. En dat is precies wat ik leuk vind. SPOT Schiphol helpt me daarbij. SPOT is een geweldig community platform voor mensen die op Schiphol werken. Je vindt elkaar op een informele en prettige wijze. Dat kan digitaal via spotschiphol.nl maar ook op één van de netwerkbijeenkomsten die georganiseerd worden. Ik zou iedereen op Schiphol mee willen geven om hier actief gebruik van te maken. Het laatste TEDx event op Schiphol bezochten we bijvoorbeeld met een aantal van onze relaties. Na afloop hadden we bijzondere gesprekken naar aanleiding van de inspirerende verhalen die werden verteld. Uniek om dat samen met je klanten mee te kunnen maken.”

“Daarom ben ik een ambassadeur van SPOT geworden. We gaan als Vebego zelf binnenkort ook een bijeenkomst organiseren. Het wordt een kijkje achter de schermen in de Terminal. We gaan onder andere langs bij de afdeling ‘lost en found’ die door ons personeel bemenst wordt. Je wilt niet weten wat een rariteitenkabinet je daar aantreft. De meest aparte voorwerpen worden gevonden. Ook brengen we een bezoek aan de ‘omroepsters’ van Schiphol. Na afloop is er natuurlijk gelegenheid om op een leuke en informele met elkaar kennis te maken. Werk je op Schiphol en wil je in contact komen met andere collega’s op de luchthaven? Meld je hier aan: https://spotschiphol.nl/nl/events/spot-behind-the-scenes-vebego-airport-services "

Annick Oosterlee

Community Manager
Schiphol Real Estate
Bekijk profiel

0 reacties