November staat opnieuw in het teken van TEDxAmsterdam

November staat opnieuw in het teken van TEDxAmsterdam
Na een succesvolle pilot vorig jaar, is Schiphol Real Estate opnieuw partner geworden van TEDxAmsterdam. Op 27 november zal gelijktijdig aan het evenement in de stadsschouwburg van Amsterdam, een side event plaatsvinden op Schiphol.

Tijdens dit event zullen verschillende sprekers - veelbelovende innovators, van entrepreneurs tot kunstenaars, van vertellers tot wetenschappers - de bezoekers in maximaal 18 minuten meenemen in hun passie.

Vrijwilligers gezocht!
In aanloop naar het evenement is Schiphol Real Estate opzoek naar vrijwilligers en ambassadeurs die mee willen denken over de inhoud van het programma en die goed zijn in het enthousiasmeren van hun achterban. Ben jij een TED fan en heb je 25 augustus (15.00 – 17.00) en 27 november nog vrij in je agenda? Stuur vóór 18 augustus een e-mail naar: oosterlee_a@schiphol.nl. Laat ons weten waarom jij wilt helpen en wat we van jou kunnen verwachten.

De eerste meeting vindt plaats op 25 augustus. Die middag wordt het thema van dit jaar toegelicht door de organisatie van TEDxAmsterdam en gaan we samen aan de slag gaan met de volgende onderwerpen: het programma, de organisatie en communicatie van het TEDxAmsterdam side event op 27 november.

Schiphol en TEDx
Schiphol wil een ontmoetingsplek zijn waar ruimte is voor inspiratie en ideeën. Er zijn ruim 500 internationale bedrijven op Schiphol actief. Voor het personeel van deze bedrijven is het TEDxAmsterdam side event bij uitstek een plaats om elkaar te ontmoeten en geïnspireerd te raken.

Annick Oosterlee

Community Manager
Schiphol Real Estate
Bekijk profiel

2 reacties

Wat een mooi initiatief! Ik ben erg benieuw naar het thema van dit jaar. Is er een filmpje van het TEDx event van vorig jaar? Gr, Pieter
Hi Pieter! Het thema van dit jaar is "Big Questions". Jim Stolze, de oprichter van TEDxAmsterdam, legt dit als volgt uit: “We leven in een wereld waarin mensen over meer informatie beschikken dan dat ze tot zich kunnen nemen. Het gaat niet meer om het vinden van de juiste antwoorden, het gaat om het stellen van de juiste vragen." - Daar kunnen we op Schiphol ook wel iets mee denk ik! Sfeerimpressies van vorig jaar zijn hier te vinden: - TEDxAmsterdam: https://www.youtube.com/watch?v=QGYFypQ6X2A - Schiphol TV: https://www.youtube.com/watch?v=jqDh7D6a6rk Heb ik je al overgehaald? :-)