Hoe ziet onze terminal van de toekomst eruit?

Hoe ziet onze terminal van de toekomst eruit?
Op woensdag 1 november hebben Jos Nijhuis, André van den Berg en Bernardo Gogna Gogna de expositie ‘A Look into Aviation Terminals of the Future geopend’. De expositie laat alle ingediende ontwerpen voor de nieuwe terminal van de vijf verschillende design teams zien, waaronder ook het winnende design van KL Air. Alle design teams waren bij de opening aanwezig.

De expositie biedt iedereen op Schiphol de kans om kennis te maken met de ontwerpen. De maquettes en visuals laten de talenten van de Nederlandse, maar ook buitenlandse architecten en hun design teams zien. Allemaal hebben ze mooi werk geleverd met hun boeiende en originele ontwerpen.

We nodigen je uit deze prachtige ontwerpen te komen zien en je te laten inspireren door de ideeën over de toekomst van luchthaven terminals.

De expositie is (de hele dag) tot 17 november geopend in The White Room in The Base. Je bent van harte welkom om langs te komen, samen met je collega’s. Je kunt de ruimte ook gebruiken om een bijeenkomst met stakeholders of andere partners te organiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Fleur Scheepmaker of Rozemijn van der Ven via tomorrow@schiphol.nl.

Rozemijn van der Ven

Communicatiemedewerker
Schiphol Group
Bekijk profiel

0 reacties