Fijnproevers gezocht!

Fijnproevers gezocht!
Sta jij bekend als de Master Chef van jouw vriendengroep? Staat jouw Instagram account vol met foto’s van zelfbereide maaltijden? Dan zoeken wij jou! Spot is opzoek naar enthousiaste fijnproevers die de maaltijden van Bilder & De Clercq willen uitproberen en hier korte reviews over willen schrijven op Spot.

Wat het oplevert? In ruil voor elke geschreven review ontvang je een gratis maaltijd (max. twee reviews per persoon) en daarnaast kun je rekenen op een hele hoop karma punten!

Meld je aan door te reageren op dit nieuwsbericht of door contact op te nemen met Annick (via SPOT of community@spotschiphol.nl).

Annick Oosterlee

Community Manager
Schiphol Real Estate
Bekijk profiel

6 reacties

It's a tough job, but somebody has to do it.... Ben geen Master Chef, en een Instragram account heb ik ook al niet, maar ben wel dol op lekker eten :-)
Hoi Annick, Ik ben 17 jaar chef-slager geweest en 4 jaar chef- kok. Al blijft smaak iets persoonlijks wil ik mij hiervoor graag opgeven.
Goed om te zien dat er zo veel levensgenieters actief zijn op Spot! :-) Ik zal zorgen dat jullie in de loop van volgende week meer informatie ontvangen. De recepten kun je overigens nu al vinden op de Bilder & De Clercq app, mocht je niet kunnen wachten!
Superleuk! Als Brabantse Bourgondier zet ik graag mijn smaakpapillen aan het werk!
Ja, lijkt me leuk! Door full time werken in combinatie met full time studeren en daarnaast veel sporten is voeding voor mij heel belangrijk. Ik heb vele boeken en een aantal workshops gevolgd over voeding en ´eten op de juiste manier´. Graag kom ik bij jullie fijn proeven!