Eerste paal The Base D Schiphol geslagen

Eerste paal The Base D Schiphol geslagen
Op 23 oktober 2017 is ceremonieel de eerste paal voor The Base D geslagen door Jan Willem Weissink – Directeur Schiphol Real Estate – en Henk Aantjes – Algemeen Directeur de Vries en Verburg Bouw.

The Base D is een duurzame kantoorontwikkeling gelegen op Schiphol Central Business District en kent een omvang van ca. 6.050 m² v.v.o. Onder het gebouw wordt een parkeergarage met 111 parkeerplaatsen gerealiseerd. Kenmerken van The Base D zijn gebruikscomfort, duurzaamheid en SMART TECH.

Een riante entree met een vrije hoogte van ruim 4 meter biedt toegang tot het moderne kantoorgebouw. Door het gebruik van hoogte, glas, klimaatplafonds en hoogwaardige materialen wordt een zeer aangenaam gebruikscomfort gerealiseerd. Dit gebruikscomfort wordt versterkt doordat The Base D o.a. wordt voorzien van zonnepanelen, een warmte/koude opslag en LED verlichting. Dit resulteert in een BREAAM Excellent certificering. Een en ander wordt gecompleteerd met de implementatie van SMART Technology, in lijn met de SMART Area strategie van Schiphol Real Estate. Door het gebruik van SMART Building technologie zijn er diverse functionaliteiten beschikbaar die efficiency, comfort en kostenreductie stimuleren.

De oppervlakte van de vier kantoorverdiepingen van The Base D is circa 1.075 m² v.v.o. per verdieping. Maximale flexibiliteit wordt gerealiseerd doordat de vloeren kolomvrij zijn en er gebruik wordt gemaakt van klimaatplafonds. Daarnaast is iedere verdieping voorzien van twee balkons en een vrije hoogte van 2,9 meter.

The Base D is een ontwikkeling van Schiphol Real Estate. Het gebouw is ontworpen door ZZDP architecten en de hoofdaannemer is De Vries en Verburg Bouw B.V. De oplevering zal in maart 2019 plaatsvinden.

Annick Oosterlee

Community Manager
Schiphol Real Estate
Bekijk profiel

0 reacties