Een warm Nest voor werknemers op Schiphol Oost

Een warm Nest voor werknemers op Schiphol Oost
Vanuit Schiphol vliegen miljoenen mensen de hele wereld over. Tegelijkertijd strijken veel ondernemers er juist neer. Vanaf juli biedt Nest ondernemers en organisaties een flexibele en gezellige thuisbasis in het business park op Schiphol Oost. Ondernemende zzp’ers, spannende start-ups en organisaties die in de lift zitten, vinden bij Nest de plek die bij ze past.

Nest weet wat werkt
Het idee achter Nest is simpel: je huurt er de ruimte die je nodig hebt, en betaalt alleen voor wat je gebruikt. Of je nu behoefte hebt aan een plek om even neer te ploffen met je laptop, een bureau of een eigen kantoor, bij Nest vind je een werkruimte die bij je past. Van snel internet en goede parkeervoorzieningen ben je altijd verzekerd. Heb je tussen je werkzaamheden door trek in lekkere koffie of een heerlijke lunch? Dan kun je terecht bij de professionele cateraar in de centrale ruimte; dé plek om andere ondernemers te ontmoeten en samen tot nieuwe ideeën te komen.

Werken of vergaderen zoals jij het wilt
Nest heeft al meerdere vestigingen in Amsterdam en één in Amstelveen. De nieuwe locatie op Schiphol Oost is gevestigd in Gebouw 144, vlakbij het Tulip Inn hotel, de AH to go, parkeerterrein P57 én de snelwegen A9 en A4. Op dit business park vind je niet alleen luchtvaartmaatschappijen, maar juist ook allerlei creatieve dienstverleners, een uitzendbureau, een snoepgoedfabrikant en andere grote bedrijven. Zij kunnen ook gebruikmaken van flexibele vergader- en kantoorruimtes bij Nest. Kortom: Nest biedt een vruchtbare omgeving voor ambitieuze ondernemers én gevestigde organisaties.

Kom eens kijken!
Ben je op zoek naar een flexibele, stijlvolle en warme werkplek, die ook nog eens goed bereikbaar is? Of wil je als enthousiaste buur gewoon weten hoe de koffie smaakt? Loop dan eens langs bij Nest op Stationsplein Noord-Oost 202.

Dit nieuwsbericht werd eerder geplaatst op: https://kantooropschiphol.nl/nieuws/een-warm-nest-voor-werknemers-op-schiphol-oost/

Annick Oosterlee

Community Manager
Schiphol Real Estate
Bekijk profiel

0 reacties