Bob Rus treedt toe tot directie Reismedia

Bob Rus treedt toe tot directie Reismedia

SCHIPHOL - Bob Rus is 5 maart toegetreden tot de directie van Reismedia. Rus gaat de organisatie ondersteunen bij de uitvoering van de langetermijnstrategie en zal de commerciële en marketingactiviteiten onder zijn hoede nemen.

Rus is medeoprichter van Vliegtarieven.nl, Vliegtickets.nl , Vliegtickets.be en zorgde er door de fusie met WTC.nl in 2014 voor dat Otravo ontstond. Dat bedrijf is begin 2016 voor een belangrijk deel verkocht aan Waterland private equity.

Rus ondersteunt in zijn nieuwe rol bij Reismedia-directeur/eigenaar Rob Somsen, die de focus wil richten op de operationele invulling van de diverse titels, producten en diensten binnen Reismedia.

Rob Somsen hierover: “We zijn als bedrijf met veel nieuwe dingen bezig, trekken nieuwe mensen aan en zijn vooral de afgelopen jaren snel gegroeid. Dat vraagt veel aandacht. Daarnaast vind ik het belangrijk om voldoende tijd aan onze relaties te besteden en te zorgen dat de kwaliteit constant verbetert om zo onderscheidend te blijven. Tegelijkertijd is het belangrijk om onze toekomstdoelen scherp te houden.”

Hij vervolgt: “Ik ben dan ook enorm blij dat Bob ‘ja’ zei op mijn verzoek ons te komen helpen. Bob heeft als ondernemer zijn sporen ruim verdiend, kent de branche goed, stelt ons de goede vragen en ik merk, naast dat we op een lijn zitten, dat we complementair zijn aan elkaar. Verder geven nieuwe gezichten binnen het bedrijf weer een nieuwe impuls.”

Veel groeipotentie
Bob Rus karakteriseert Reismedia als een bedrijf met veel groeipotentie, een goede naam en een brede portfolio aan activiteiten binnen de (zaken)reis- en luchtvaartbranche. “Nadat ik eerst een aantal dagen heb meegelopen valt het mij direct op dat het personeel erg betrokken is en graag wil innoveren en doorgroeien. Ik vind het leuk om mee te bouwen en samen met het team verdere kwalitatieve groei te realiseren. In beginsel zal dit een aantal dagdelen per week zijn, met een uitbouw naar mogelijk meer.”

Rus laat verder weten dat hij nog steeds warme gevoelens koestert voor de reis- en luchtvaartbranche. “Ik kan binnen Reismedia verder met mijn bestaande contacten en nieuwe contacten opbouwen”, besluit de ondernemer.

Reismedia
Reismedia geeft diverse online- en printtitels uit voor de luchtvaart- en (zaken)reisindustrie. Naast verschillende websites, waaronder Luchtvaartnieuws.nl, Zakenreisnieuws.nl, Triptalk.nl, Reisbizz.nl, Aviabanen.nl, Reisjobs.nl en Beroepenmarkt.nl geeft Reismedia voor de titels Luchtvaartnieuws, Triptalk, Reisbizz en Beroepenmarkt aparte magazines en specials uit. Tevens worden er (zaken) reismagazines, nieuwsbrieven en bijdragen voor het intranet voor derden gemaakt. Reismedia organiseert events voor werkzoekenden en de zakenreisindustrie en organiseert de verkiezing van ‘Corporate Travel Professional of the Year’, ‘Business Airline of the Year’, ‘Mobility Provider of the Year en ‘Travel Management Company of the Year’.

Rob Somsen

DGA
Reismedia BV
Bekijk profiel

0 reacties