Bilder & de Clercq heropend!

Bilder & de Clercq heropend!
Goed nieuws! Het is Bilder & de Clercq gelukt om haar populaire kookwinkel in Amsterdam opnieuw te openen. Dit betekent ook dat ‘The Wall’ van Bilder & de Clercq op Schiphol daadwerkelijk geopend is, in het Schipholgebouw, het WTC en The Base.

Ben je op zoek naar een gezonde en verse avondmaaltijd die je gemakkelijk en snel zelf kunt bereiden aan het einde van een werkdag? En heb je geen tijd of zin om hiervoor naar de supermarkt te gaan? Dan biedt Bilder & de Clercq dé uitkomst voor jou.

Hoe bestel je?
Je kunt een boodschappentas met ingrediënten voor een avondmaaltijd bestellen via de App van Bilder & de Clercq of via ‘the Wall’ in het atrium van The Base, het WTC en bij de ingang van de SHG Lounge. Er zijn 14 gerechten waaruit je kunt kiezen. Als je jouw bestelling plaatst voor 14.00 uur dan staat jouw boodschappentas met afgemeten ingrediënten diezelfde dag voor je klaar vanaf 16.30 uur op de door jou geselecteerde locatie. Smakelijk eten!

Leuk feitje: community leden Carolijn, Catherine en Ludmila hebben er de afgelopen weken voor gezorgd dat deze service weer beschikbaar is en zij horen graag hoe het concept en de heerlijke maaltijden bevallen: https://spotschiphol.nl/nl/discussions/heb-jij-de-bilder-de-clercq-boodschappenwall-al-gespot

Catherine Reijers

Marketing Communicatie Adviseur
Schiphol Real Estate
Bekijk profiel

1 reactie

Sta jij bekend als de Master Chef van jouw vriendengroep? Spot is opzoek naar enthousiaste fijnproevers die de maaltijden van Bilder & De Clercq willen uitproberen en hier korte reviews over willen schrijven op Spot. Lees meer op: https://spotschiphol.nl/nl/news/fijnproevers-gezocht