Als tester ben jij de baas

Als tester ben jij de baas
Op Schiphol worden voortdurend allerlei innovaties ontwikkeld. Innovaties die de kwaliteitsbeleving van onze luchthaven nog verder zullen verhogen. Om te ervaren dat we de juiste innovaties ontwikkelen zijn wij op zoek naar enthousiaste testers. Onze vraag is dan ook: wil jij deel uitmaken van onze "Schiphol TestCrowd"? De eerste innovatie die we zullen testen, is de vernieuwde game: Destination Unknown.

Voor het testen van deze nieuwe game zoeken we mensen die:
- Interesse hebben in IT-toepassingen.
- Zich goed kunnen verplaatsen in de gebruikers en/of reizigers.
- Creatief zijn als het gaat om het opsporen van tekortkomingen.
- De kwaliteitsbeleving van Schiphol en de IT toepassingen willen verbeteren.

Herken je je in dit profiel? Meld je dan hier aan. Dan nemen we jouw mening mee in de ontwikkeling van Destination Unknown. Bovendien verloten we onder de deelnemers verschillende Plazabonnen.


Op SPOT lees je binnenkort meer over de start en de inhoud van de test. Ook vertellen we je de komende maanden meer over nieuwe testcases. Heb je zelf een initiatief dat je zou willen laten testen? Omdat je bijvoorbeeld meer informatie wilt, of als aanvulling op je eigen kwaliteitscontrole? Neem dan vooral contact op met Joost de Boer. Wie weet, komt daar voor jou ook veel interessante informatie uit voort.

Annick Oosterlee

Community Manager
Schiphol Real Estate
Bekijk profiel

3 reacties

Aangezien ik al 10 jaar op Schiphol in de IT zit, lijkt het mij leuk om mee te doen met de testen.
Hoi Arjan, Top dat je wil mee doen. Door je aan te melden bij de SPOT groep "Schiphol TestCrowd" word je komende maanden op de hoogte gehouden van nieuwe testinitiatieven. Door je aan te melden bij het SPOT evenement "CrowdTest: Schiphol Destination Unknown", krijg je binnenkort updates over de daadwerkelijke start, de duur en de wijze waarop je je ervaringen met de game van Aviation Marketing kan delen. En natuurlijk de winnaars! We streven naar minimaal 50 deelnemers!
Hoi Joost, Ik wil mij hiervoor graag opgeven. Ik ben privé veel bezig met apparatuur, ook reparatie van hardware .