10% korting op je lunch bij Gastropub VIVA!

10% korting op je lunch bij Gastropub VIVA!
Gastropub VIVA, in het atrium van The Base, heeft een nieuw menu! We hebben goed geluisterd naar de wensen en behoeften van Schipholwerkers, wat heeft geleid tot een menu met een mooie mix van bekende klassiekers en nu al befaamde VIVA Specials. Schuif aan voor een klassieke Ceasar Salade, een krokante BLTC of laat je verrassen door onze Torta Milanesa met gerookte kip en verse avocado op een gegratineerde brioche bol. Uiteraard ontbreken ook het rustieke brood met een uitsmijter of van Dobben kroketten niet.

Op veler verzoek hebben wij nu tevens, naast het grootste assortiment Speciaalbier op Schiphol, een volledig nieuw aanbod heerlijke hapjes voor bij de borrel. Uiteraard ontbreekt de oer-Hollandse Bitterbal niet! Bekijk het nieuwe menu hier.

Kom je lunchen bij VIVA? Dan krijg je als SPOT Member tijdens de introductieperiode van ons nieuwe menu 10% korting tussen 12.00 en 14.00 uur! Neem je collega’s mee, want de korting geldt voor de gehele rekening!* En breng je één van je collega’s aan als nieuw SPOT lid? Dan krijg je ook nog je koffie gratis, met de koffie actie van SPOT!

We zien je graag snel bij VIVA!

*Actievoorwaarden: Geldig van 29-01-2018 t/m 28-02-2018. Op vertoon van je profielpagina op de SPOT website. Korting geldt niet op alcoholische dranken en is alleen geldig van 12.00 uur tot 14.00 uur. Wij verzoeken u vriendelijk een reservering te maken via 020-7950775.

Annick Oosterlee

Community Manager
Schiphol Real Estate
Bekijk profiel

0 reacties