Gratis koffie? Natuurlijk! ×

Jouw interesses

Andere interesses die aansluiten op deze groep

Interesses die aansluiten op deze groep

Schiphol Oost Community

Schiphol Oost is een dynamische omgeving waar Schiphol ooit begonnen is. Er zijn veel mensen werkzaam in dit gebied. Daarom is deze Schiphol Oost Community speciaal bedoeld voor alle mensen die op Schiphol Oost werkzaam zijn of hier raakvlakken mee hebben.

Actieve gesprekken

John Van Hartevelt ✈

Macbook verloren (12feb) rond 12.30 uur op Schiphol Oost!

Klant van ons is van Schiphol Oost (gebouw 144) weggereden, maar vergat dat zijn Macbook nog op het dak van zijn auto lag...
Heeft een van de collega's op Schiphol Oost wellicht deze zilver/grijze Macbook (13#) gevonden. Verpakt in een donker blauwe hoes.

Reacties graag telefonisch 088-2358378 of 06-5395 8210.

Dank voor jullie support.

Wat vind jij? Plaats een reactie
Stella Tielman

Hi Annick, zo de 'feestdagen' zijn voorbij, een leuke afsluiting dmv een Kerstontbijt en de start in het nieuwe jaar is begonnen. Lijkt me ook geweldig om daarmee mij aan te melden voor als ambassadeur voor Schiphol Oost. Laat maar weten wanneer de eerstvolgende bijeenkomst is. Gr Stella

Ik gebruik meestal de auto om van huis naar mijn werkplek in het technisch areaal op Schiphol Oost te gaan. Ik moet regelmatig op andere plekken op Schiphol Oost zijn en ook soms op andere locaties op Schiphol Centrum. Qua vervoer is het best lastig. Vaak gebruik ik een bedrijfsauto of mijn eigen auto als het verplaatsen op Schiphol Oost is. We hebben ook twee fietsen maar die worden eerlijk gezegd weinig gebruikt omdat we helemaal achteraan op het technisch areaal zitten. De andere optie die regelmatig gebruikt wordt is bus 193. Wat is nu onze angst? We gebruiken ook de bus 193 maar die bus rijd al niet meer naar Schiphol Centrum en overstappen op Schiphol Noord is niet echt prettig en kost meer tijd. We begrijpen dat in de toekomst bus 193 helemaal wordt afgeschaft en dan is het dus heel lastig om in hangaar 11 of hangaar 73 te komen met het openbaar vervoer. Veel collega's maken zich daar al zorgen over en je ziet dus ook dat steeds meer mensen met de auto komen in plaats van met het openbaar vervoer. Elektrische fietsen zijn daar niet echt een oplossing voor vrees ik maar wellicht wel voor wat vervoer op Schiphol Oost zelf. Ik denk dat een goede bus verbinding in het technisch areaal toch heel belangrijk is en dat is de laatste tijd zeker achteruit gegaan met de nieuwe opzet van bus 193.