Free coffee? Of course! ×

Hoera, we zijn live!

Hoera, we zijn live! Op 2 februari hebben we samen met 40 medewerkers uit het gebied gevierd dat de Schiphol Community “Spot” live is.

Het idee van een Schiphol Community is ontstaan in 2013, met de gedachte dat het niet de gebouwen zijn die deze werkplek zo bijzonder maken, maar de mensen die er werken. Het viel ons op dat er enorm veel wordt georganiseerd in het gebied, maar dat veel van deze initiatieven het grote publiek niet bereiken.

Nu lees je op Spot over een pubquiz in Rembrandt, of een ontbijtsessie met Max Westerman, georganiseerd door de WTC Schiphol Business Club. Spot is het platform waar medewerkers uit het hele Schipholgebied elkaar kunnen ontmoeten. Op Spot kunnen bestaande netwerken zichzelf op de kaart zetten en kunnen nieuwe netwerken ontstaan.

Ik ben trots op het platform dat wij samen met SWIS en de mensen uit het gebied hebben gebouwd, maar besef ook dat we nog maar aan het begin staan.

Ik kijk ernaar uit om jullie te zien, horen en te ontmoeten op het platform. Spot is live! Here we go.

Groeten,

Annick Oosterlee
Community Manager

Kon je helaas niet bij de livegang zijn? Of wil je nog even nagenieten van dit mooie moment? De foto's zijn te vinden op: http://bit.ly/1M5tnJo

Your interests

Other interests of this news

Interests of this news


6 comments

  1. Gefeliciteerd, ook namens alle mensen van SWIS die er gisteren niet bij waren. Nu wordt het duwen en trekken aan de community. Succes :-)

  2. Super leuk! Er komt een bruisend 2015 aan voor het Schiphol gebied en haar mensen!

  3. Gefeliciteerd! Een mooi resultaat waar jullie trots op kunnen zijn. Ik ben fan

  4. Hi allemaal, de foto's zijn vanaf nu beschikbaar op http://bit.ly/1M5tnJo (even kopiëren & plakken in de browser).

Reply

or Register

More from Algemene Spot Groep