Free coffee? Of course! ×

Aviapartner winnaar van zaalvoetbaltoernooi

Op 14 maart j.l. was het dan eindelijk zover, een ouderwets zaalvoetbaltoernooi, voor alle bedrijven op Schiphol werkzaam. In eerste instantie een aarzelend begin, maar na diverse oproepen, waaronder op Schiphol Intranet, kon er gestart worden met 12 teams. Het aantal inschrijvingen lag nog vele malen hoger, maar gezien de tijdsduur en het budget, werd besloten om niet meer teams toe te laten.

Verdeeld over twee poules van 6 teams, werd om exact 16:00 begonnen met het toernooi. Vanaf het eerste fluitsignaal werd er fanatiek, maar bovenal sportief gestreden. Duidelijk was dat het niveau erg hoog lag, met diverse “echte “zaalvoetballers van verschillende bedrijven.

De afhandelingsmaatschappijen hadden de beste teams, was al snel duidelijk. Ondanks de tegenstand van de diverse Schiphol teams en de sleepdienst van de KLM, werd als snel duidelijk dat er voor deze teams vandaag weinig eer te behalen viel. Niet dat het plezier hier minder om was, integendeel. Dit bleek ook uit de opmerkingen van het toegestroomde publiek, plezier staat voorop.

Dit leverde nogal eens kolderieke taferelen op, maar ook prachtige combinaties, afgewisseld met vele en mooie doelpunten.

Toen rond 19:30 de stofwolken van de poulewedstrijden waren opgetrokken, was het tijd voor de dames van het secretariaat, die hun taken met verve vervulden, om de stand op te maken. Er moest immers nog gestreden worden om de plaatsen 1 t/m 6, waarmee prachtige bekers te verdienen waren.

Uiteindelijk waren het de teams van Aviapartner en Swissport-ram, die de eer hadden om de finale te spelen, met uiteindelijk Aviapartner als terechte winnaar, ondanks de felle tegenstand van Swissport-ram.
Speler van het toernooi werd: Aninka de Wit, unaniem gekozen door de neutrale scheidsrechters, dit gold ook voor beste doelman van het toernooi, dat werd Wim van Veenendaal.

Initiatiefnemer Wim van Veenendaal was na afloop dan ook zeer te spreken en is zeker van plan om het een jaarlijks terugkerend evenement te laten worden.

Tevens een woord van dank aan onze sponsors, scheidsrechters, Emergohal Amstelveen, dames van het secretariaat en een ieder die ik hierbij vergeten ben. Allen dank voor een leuke en sportieve dag.

Tot volgend jaar !!

Tom Balder en Wim van Veenendaal

Your interests

Other interests of this news

Interests of this news


0 comments

Reply

or Register

More from Algemene Spot Groep