Free coffee? Of course! ×

Discussions (10)

Rein Mulder

Ik heb met alle leraren van school naar Robin v Galen geluisterd ,die behaalde met dames olympische de gouden plak waterpolo op spelen. Hij vertelde hoe hij de Dames bij elkaar smeden aan de hand van hun karakters nauwkeurig uitgezocht.En zo gaat het eigen ook op de werkvloer heb je dienende mensen, mensen met meer inzicht, kortom benutten op diverse kwaliteiten, daar horen ook mensen bij die sfeer weten goed te houden zo belangrijk.Echt een aanrader. Groet Rein Mulder

Ik werk voor het Documentcenter op Schiphol Oost. Wij laten graag ons werk zien aan onze collega's uit het land dus waarom niet de collega's van rondom ons op Schiphol. Wij kunnen groepen aan tot maximaal 25 man. Wel in overleg uiteraard. Benieuwd naar wat wij allemaal maken voor o.a. de KLM ?

Wat leuk! Ik denk wel dat we een groep van 10-20 man kunnen vinden die hier interesse in heeft. Ik stuur je even een PM!

What do you think? Reply
Annick Oosterlee

Tussenstand bedrijven Young Professionals Event

Hi all,

Het aantal aanmeldingen voor het Young Professionals Event staat momenteel op 50. Hier kunnen we natuurlijk al een heel leuk feestje mee bouwen, maar ons doel is 100+ aanwezigen, dus stel ik voor om die competitie waar ik het eerder over had nu al te laten beginnen.

Aantal aanwezigen per bedrijf:

Schiphol Group: 23
Transavia: 10
Microsoft: 5
Rabobank: 4
Cargill: 3
Randstad: 1
Accenture: 1
KLM: 1
John Laing: 1

Staat je bedrijf niet of laag op de lijst? Je weet wat je te doen staat! ;-)

Heb je je nog niet ingeschreven? Inschrijven kan hier: https://spotschiphol.nl/en/events/young-professionals-event

What do you think? Reply
What do you think? Reply

Volgens mij is de locatie prima om een goed feestje / netwerkborrel te houden! :) Wij zullen als talenten van Rabobank Regio Schiphol aanwezig zijn!! Kunnen wij nog iets doen om jullie te helpen bij het organiseren?

Annick Oosterlee

Waar wil je heen met je carrière?

Wie zich een goed beeld vormt van zijn of haar carrière, heeft meer kans om uiteindelijk ook daadwerkelijk een geslaagde carrière te hebben. Waar wil jij heen met je carrière? En wie (of wat) denk je daarvoor nodig te hebben? Kunnen we elkaar helpen?

What do you think? Reply
Carolijn Schoofs

The School of Life komt naar Schiphol!

Op de website van Spot is een nieuw evenement aangemaakt: The School of Life komt namelijk naar Schiphol! Indien je jezelf dit soort vragen soms stelt, dan is dit zeker iets voor jou: hoe vind ik meer rust? Hoe kan ik mijn denken vernieuwen? Hoe kan ik creatiever zijn? The School of Life richt classes in rondom het soort levensvragen, waarvoor je op Google niet snel een antwoord zult vinden. Op 9 april kun je kennismaken met The School of Life in the Base op Schiphol. Uiteraard voorzien van een fijne borrel! Meld je aan op Spot of via www.schiphol.nl/theschooloflife.

What do you think? Reply