Free coffee? Of course! ×

Spot Marktplaats

Hier kun je alle denkbare producten en diensten vragen en aanbieden, met één belangrijke beperking: de zaken die je aanbiedt mogen niet tot jouw core business behoren. Heb je een bureaustoel over? Of kantoorruimte voor een starter? Zoek je een gebruikt faxapparaat (een WAT?) Of iemand die jouw brochure in het Portugees kan vertalen? Meteen plaatsen! Maar als internetbureau dus geen websiteontwikkeling aanbieden. Als uitzendbureau geen uitzendkrachten. En als koffiebonenmaler geen gemalen koffiebonen.

Active discussions

Jasmijn Kok

Oppas nodig?

Hallo Schiphol ouders!
Ik ben jasmijn Kok van lokaleOppas Madelief in Amsterdam en Haarlem. We merken de laatste tijd wat opvallends: We krijgen heel ( echt héél) veel vragen van Schiphol medewerkers voor oppas!

Ik bied de Schiphol ouders daarom graag een leuke korting op onze oppasservice: Schrijf je nu in met code SCHIPHOL en wij regelen een maandje gratis je oppas!

We nemen net als schiphol onze service erg serieus, de oppassers zijn allemaal goed geselecteerd en getraind. Overigens zit onze oppasservice in 18 steden in Nederland ( we zijn de grootste oppas centrale van Nederland) dus ook de heren en dames die niet in Haarlem en Amsterdam wonen helpen we graag. De meeste aanvragen krijgen we echter wel in Haarlem.

Bel me gerust met vragen en kijk op de site voor meer info: www.oppasmadelief.nl

Groet!
Jasmijn Kok
Jasmijn@oppasmadelief.nl

What do you think? Reply
Dionne Vorst

Keycords zijn zeker welkom. Alles wat gerelateerd is aan een werkgever op de luchthaven is interessant voor deze doelgroep. Ik neem via de mail wel even contact met je op om eea af te stemmen. Thanks !

Upcoming events

There are no events in Spot Marktplaats, be the first.

Latest news

There are no news items in Spot Marktplaats, be the first.