Free coffee? Of course! ×

Discussions (11)

Tom Rovers

Herkenbaar probleem! Ik werk bij Schiphol zelf en vind het ook lastig om een geschikte ruimte te vinden voor design sprints. Vooral omdat de ruimte de hele week beschikbaar moet zijn. Ik los het inderdaad meestal op door via schipholspacemaker.nl iets te boeken. Je zou er ook voor kunnen kiezen om dit alleen op vrijdag tijdens de gebruikerstest te doen. Succes!

Bedankt voor het delen John! Ik hoop dat de eigenaar zich meldt :-)

Annick Oosterlee

Koffie-actie Schiphol Oost van start!

Beste Schiphol Oost-bewoners,

Omdat een actieve Schiphol community voor iedereen leuk is bedachten wij in 2017 de Spot koffie actie. Deze actie houdt in dat ieder community lid een onbeperkt aantal collega’s kan uitnodigen via het platform, en voor elk nieuw lid een koffie voucher verdient!

Al enige tijd was het mogelijk om via deze actie samen koffie vouchers te verdienen voor VIVA, in The Base. Goed nieuws! Vanaf vandaag kun je jouw koffie vouchers ook besteden bij de AH to go in Schiphol Oost!

Heb jij vóór 1 maart a.s. 15 collega’s lid gemaakt? Dan verdien jij bovenop al die koffies ook nog eens een Plaza bon t.w.v. €15,-!

Je kunt je collega's uitnodigen via de volgende link: https://spotschiphol.nl/nl/free-coffee

What do you think? Reply
What do you think? Reply
Annick Oosterlee

Geen foodtruck vandaag :-(

Goedemorgen allemaal! Helaas heeft Friet & Liefde laten weten vandaag niet naar Schiphol te kunnen komen i.v.m. migraine. Dat betekent dat er vandaag geen foodtruck zal staan op Schiphol Oost.

De eerstvolgende foodtruck die op Oost zal plaatsnemen is Bakblik, deze zal er dinsdag 6 juni staan met o.a. heerlijke Falafel.

De juni line-up heb ik gisteren online gezet (even naar beneden scrollen voor Oost): https://spotschiphol.nl/nl/events/foodtrucks-op-schiphol - door je aan te melden voor het event "Foodtrucks op Schiphol" krijg je automatisch een bericht wanneer de nieuwe line-up online staat.

Excuses voor het ongemak!

What do you think? Reply