Free coffee? Of course! ×

Discussions (14)

John Van Hartevelt ✈

Macbook verloren (12feb) rond 12.30 uur op Schiphol Oost!

Klant van ons is van Schiphol Oost (gebouw 144) weggereden, maar vergat dat zijn Macbook nog op het dak van zijn auto lag...
Heeft een van de collega's op Schiphol Oost wellicht deze zilver/grijze Macbook (13#) gevonden. Verpakt in een donker blauwe hoes.

Reacties graag telefonisch 088-2358378 of 06-5395 8210.

Dank voor jullie support.

What do you think? Reply
Stella Tielman

Hi Annick, zo de 'feestdagen' zijn voorbij, een leuke afsluiting dmv een Kerstontbijt en de start in het nieuwe jaar is begonnen. Lijkt me ook geweldig om daarmee mij aan te melden voor als ambassadeur voor Schiphol Oost. Laat maar weten wanneer de eerstvolgende bijeenkomst is. Gr Stella

Ik gebruik meestal de auto om van huis naar mijn werkplek in het technisch areaal op Schiphol Oost te gaan. Ik moet regelmatig op andere plekken op Schiphol Oost zijn en ook soms op andere locaties op Schiphol Centrum. Qua vervoer is het best lastig. Vaak gebruik ik een bedrijfsauto of mijn eigen auto als het verplaatsen op Schiphol Oost is. We hebben ook twee fietsen maar die worden eerlijk gezegd weinig gebruikt omdat we helemaal achteraan op het technisch areaal zitten. De andere optie die regelmatig gebruikt wordt is bus 193. Wat is nu onze angst? We gebruiken ook de bus 193 maar die bus rijd al niet meer naar Schiphol Centrum en overstappen op Schiphol Noord is niet echt prettig en kost meer tijd. We begrijpen dat in de toekomst bus 193 helemaal wordt afgeschaft en dan is het dus heel lastig om in hangaar 11 of hangaar 73 te komen met het openbaar vervoer. Veel collega's maken zich daar al zorgen over en je ziet dus ook dat steeds meer mensen met de auto komen in plaats van met het openbaar vervoer. Elektrische fietsen zijn daar niet echt een oplossing voor vrees ik maar wellicht wel voor wat vervoer op Schiphol Oost zelf. Ik denk dat een goede bus verbinding in het technisch areaal toch heel belangrijk is en dat is de laatste tijd zeker achteruit gegaan met de nieuwe opzet van bus 193.

Chris Nasse

De bootcamp was weer top vandaag op spl oost!

Tom Rovers

Herkenbaar probleem! Ik werk bij Schiphol zelf en vind het ook lastig om een geschikte ruimte te vinden voor design sprints. Vooral omdat de ruimte de hele week beschikbaar moet zijn. Ik los het inderdaad meestal op door via schipholspacemaker.nl iets te boeken. Je zou er ook voor kunnen kiezen om dit alleen op vrijdag tijdens de gebruikerstest te doen. Succes!

Bedankt voor het delen John! Ik hoop dat de eigenaar zich meldt :-)

Annick Oosterlee

Koffie-actie Schiphol Oost van start!

Beste Schiphol Oost-bewoners,

Omdat een actieve Schiphol community voor iedereen leuk is bedachten wij in 2017 de Spot koffie actie. Deze actie houdt in dat ieder community lid een onbeperkt aantal collega’s kan uitnodigen via het platform, en voor elk nieuw lid een koffie voucher verdient!

Al enige tijd was het mogelijk om via deze actie samen koffie vouchers te verdienen voor VIVA, in The Base. Goed nieuws! Vanaf vandaag kun je jouw koffie vouchers ook besteden bij de AH to go in Schiphol Oost!

Heb jij vóór 1 maart a.s. 15 collega’s lid gemaakt? Dan verdien jij bovenop al die koffies ook nog eens een Plaza bon t.w.v. €15,-!

Je kunt je collega's uitnodigen via de volgende link: https://spotschiphol.nl/nl/free-coffee

What do you think? Reply
What do you think? Reply
Annick Oosterlee

Geen foodtruck vandaag :-(

Goedemorgen allemaal! Helaas heeft Friet & Liefde laten weten vandaag niet naar Schiphol te kunnen komen i.v.m. migraine. Dat betekent dat er vandaag geen foodtruck zal staan op Schiphol Oost.

De eerstvolgende foodtruck die op Oost zal plaatsnemen is Bakblik, deze zal er dinsdag 6 juni staan met o.a. heerlijke Falafel.

De juni line-up heb ik gisteren online gezet (even naar beneden scrollen voor Oost): https://spotschiphol.nl/nl/events/foodtrucks-op-schiphol - door je aan te melden voor het event "Foodtrucks op Schiphol" krijg je automatisch een bericht wanneer de nieuwe line-up online staat.

Excuses voor het ongemak!

What do you think? Reply