Free coffee? Of course! ×

Schiphol Oost Community

Schiphol Oost is een dynamische omgeving waar Schiphol ooit begonnen is. Er zijn veel mensen werkzaam in dit gebied. Daarom is deze Schiphol Oost Community speciaal bedoeld voor alle mensen die op Schiphol Oost werkzaam zijn of hier raakvlakken mee hebben.

Active discussions

Stijn Post

Hi Brit, Op www.schipholspacemaker.nl worden verschillende (betaalbare) ruimtes aangeboden. Als je wil kan ik de beschikbaarheid voor deze ruimtes voor je checken? Mijn contactgegevens staan op de website!

Bedankt voor het delen John! Ik hoop dat de eigenaar zich meldt :-)

Annick Oosterlee

Koffie-actie Schiphol Oost van start!

Beste Schiphol Oost-bewoners,

Omdat een actieve Schiphol community voor iedereen leuk is bedachten wij in 2017 de Spot koffie actie. Deze actie houdt in dat ieder community lid een onbeperkt aantal collega’s kan uitnodigen via het platform, en voor elk nieuw lid een koffie voucher verdient!

Al enige tijd was het mogelijk om via deze actie samen koffie vouchers te verdienen voor VIVA, in The Base. Goed nieuws! Vanaf vandaag kun je jouw koffie vouchers ook besteden bij de AH to go in Schiphol Oost!

Heb jij vóór 1 maart a.s. 15 collega’s lid gemaakt? Dan verdien jij bovenop al die koffies ook nog eens een Plaza bon t.w.v. €15,-!

Je kunt je collega's uitnodigen via de volgende link: https://spotschiphol.nl/nl/free-coffee

What do you think? Reply

Upcoming events