Free coffee? Of course! ×

Algemene Spot Groep

Welkom in de Algemene Spot Groep! Van deze groep ben je automatisch lid.

Active discussions

Woensdagavond was het Green tie gala, waar de duurzame 50 werd gepresenteerd. De top drie: Michel Baars van New Horizon, Onno Dwars van Ballast Nedam en de nummer 1 is Thomas Rau geworden. Marianne Davidson van Volker Wessels ontving de award voor Young Professional, voor haar initiatief, de toekomststoel: http://www.toekomststoel.nl/ Om andere keuzes te maken voor een duurzame wereld van morgen is het belangrijk om de toekomst mee te wegen in de beslissingen van vandaag. Dit doen we door een ‘Toekomststoel’ aan te schuiven! Zo krijgt de toekomst letterlijk een plek en waarborgen we de stem van de generaties die er nog niet zijn. Geef de toekomst een stoel!

All of the above sounds interesting. Also a presentation and tour by KMAR about their work & responsibilities at Schiphol could be worthwile.

ik zie steeds meer nieuwe gezichten op dit soort evenementen, wat betekent dat de aandacht voor de onderwerpen toeneemt. We hebben een weg te gaan tot 2030, Zer0Waste. De chemische bestanddelen van lijmen in meubels en bouwmaterialen, van kunststof voorwerpen om ons heen en fijnstof in de lucht, ook binnen, maken dat onze cognitieve eigenschappen negatief beïnvloed worden. Cradle 2 Cradle gecertificeerde materialen bevatten geen toxische stoffen en zijn daardoor veilig te gebruiken. Het Cradle 2 Cradle Product Innovation Institute heeft daarom de beweging Built Positive (Built+) gestart, ter promotie van Healthy Buildings. In een van de workshops kwam ons eigen Cradle 2 Cradle mortuarium als voorbeeld langs.