Free coffee? Of course! ×

The School of Life @ Schiphol

Vergroot je denkwereld
(also available for English participants)

Hoe vind ik werk dat voldoening geeft? Hoe vind ik rust? Kunnen we alles wat meer in balans brengen? Hoe kijk ik met een frisse nieuwe blik naar de wereld en naar mijzelf?

The School of Life, in 2008 opgericht in Londen door Alain de Botton, is in 2014 op de Amsterdamse grachten geland en komt nu naar Schiphol! Op 22 april kun jij exclusief een class bijwonen, bij jou om de hoek op Schiphol!

Tijdens de classes van The School of Life maak je kennis met frisse ideeën van grote denkers uit heden en verleden, ideeën die je geest aan het werk zetten, stimuleren en oprekken. Elke class inspireert tot het stellen van betere vragen, tot verrassende gesprekken met andere deelnemers en tot nieuwe, heldere inzichten die je helpen een verbetering in je persoonlijke en/of professionele leven in gang te zetten.

Schiphol Real Estate biedt medewerkers op Schiphol exclusief een aantal classes aan van The School of Life. Wees er snel bij want we hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Programma: woensdag 22 april 2015
16:30 Welkomstwoord
16:45 – 19:15 Classes:

1.Je werk, of je leven? – door docent Aart Goedhard.
In deze class verkennen we onze complexe relatie met werk.
Kunnen we alles wat meer in balans brengen?
2.Vernieuw je denken – door Karim Benammar (English option)

19:30 Einde

Locatie: The Base, Evert van de Beekstraat 1, Schiphol (meer informatie over bereikbaarheid en locatie volgt per email)

Ben je nieuwsgierig, en deel je graag je gedachten, ideeën en ervaringen met andere nieuwsgierige mensen, meld je dan voor 17 april aan. Eén class biedt plaats aan maximaal 30 personen, dus wees er snel bij!

Schiphol Real Estate organiseert deze class speciaal voor bewoners van Schiphol. Deelname is gratis maar de class vertegenwoordigt natuurlijk wel een waarde. We waarderen het zeer dat als je je aanmeldt, je ook aanwezig zal zijn bij deze classes op woensdag 22 april.

Voor meer informatie: www.theschooloflife.com/amsterdam

Heb je nog vragen over de class op 22 april? Stel ze hier of neem contact op met Annick Oosterlee: oosterlee_a@schiphol.nl

Your interests

Other interests of this event

Interests of this event


2 comments

  1. Hi! Wie van jullie was er ook bij op 9 april en wie komt er voor het eerst? En weet je al welke class je bij wilt wonen? :-)

  2. Hi allemaal! Voor de deelnemers die de class van Karim Benammar bij hebben gewoond, het model dat hij gebruikte in zijn presentatie is hier te vinden: http://reframe.thnk.org/about

Reply

or Register

More from Algemene Spot Groep