Free coffee? Of course! ×

Foodtruck Line-up 2019

Wegens succes weer terug: foodtrucks op Schiphol CBD en Oost! Iedere dinsdag en donderdag neemt er een foodtruck plaats naast The Base en gebouw 144. Iedere woensdag is het feest voor medewerkers uit het WTC en de terminal!

Meld je aan voor dit event als je op maandag een notificatie wilt ontvangen over de line-up van de week of over wijzigingen in het programma! Heb je tips? Deze kun je ook hier kwijt!

Proef Spot Schiphol met de onderstaande foodtrucks:

☀ Schiphol Centrum ☀

Di 21 mei: Just Say Pizza
https://www.justsaycheese.nl/

Do 23 mei: Wurstmeister
http://www.wurstmeister.nl

D̶o̶ ̶1̶6̶ ̶m̶e̶i̶:̶ ̶F̶o̶o̶d̶ ̶C̶r̶i̶b̶ ̶
D̶i̶ ̶1̶4̶ ̶m̶e̶i̶:̶ ̶P̶a̶c̶h̶a̶m̶a̶m̶a̶
D̶o̶ ̶9̶ ̶m̶e̶i̶:̶ ̶H̶e̶t̶e̶ ̶P̶i̶e̶p̶e̶r̶ ̶/̶ ̶G̶e̶p̶o̶f̶t̶e̶ ̶A̶a̶r̶d̶a̶p̶p̶e̶l̶
D̶o̶ ̶2̶ ̶m̶e̶i̶:̶ ̶M̶r̶.̶ ̶B̶r̶a̶s̶a̶
D̶i̶ ̶3̶0̶ ̶a̶p̶r̶i̶l̶:̶ ̶P̶o̶k̶e̶ ̶B̶o̶w̶l̶s̶
D̶o̶ ̶2̶5̶ ̶a̶p̶r̶i̶l̶:̶ ̶H̶e̶t̶e̶ ̶B̶l̶i̶k̶s̶e̶m̶ ̶/̶ ̶B̶B̶Q̶ ̶
D̶i̶ ̶2̶3̶ ̶a̶p̶r̶i̶l̶:̶ ̶F̶o̶o̶d̶5̶5̶ ̶/̶ ̶B̶u̶r̶g̶e̶r̶s̶ ̶&̶ ̶H̶o̶t̶ ̶D̶o̶g̶s̶
D̶i̶ ̶1̶6̶ ̶a̶p̶r̶i̶l̶:̶ ̶P̶a̶c̶h̶a̶m̶a̶m̶a̶
D̶o̶ ̶1̶1̶ ̶a̶p̶r̶i̶l̶:̶ ̶F̶o̶o̶d̶ ̶C̶r̶i̶b̶ ̶/̶ ̶B̶u̶r̶g̶e̶r̶s̶
D̶i̶ ̶9̶ ̶a̶p̶r̶i̶l̶:̶ ̶C̶h̶e̶f̶'̶s̶ ̶o̶n̶ ̶w̶h̶e̶e̶l̶s̶ ̶/̶ ̶P̶o̶k̶e̶ ̶B̶o̶w̶l̶s̶ ̶S̶p̶e̶c̶i̶a̶l̶̶
D̶o̶ ̶4̶ ̶a̶p̶r̶i̶l̶:̶ ̶W̶u̶r̶s̶t̶m̶e̶i̶s̶t̶e̶r̶ ̶-̶ ̶C̶u̶r̶r̶y̶w̶o̶r̶s̶t̶ ̶

☀ Schiphol Oost ☀

Di 21 mei: Pachamama / Peruaans / Japans
http://www.pachamamaonwheels.nl

Do 23 mei: Food55 / Burgers & hot-dogs
https://www.food55.nl

D̶o̶ ̶1̶6̶ ̶m̶e̶i̶:̶ ̶A̶t̶ ̶S̶a̶n̶d̶y̶'̶s̶ ̶̶S̶u̶r̶i̶n̶a̶a̶m̶s̶
D̶i̶ ̶1̶4̶ ̶m̶e̶i̶:̶ ̶F̶o̶o̶d̶ ̶C̶r̶i̶b̶ ̶
D̶i̶ ̶7̶ ̶m̶e̶i̶:̶ ̶H̶e̶t̶e̶ ̶P̶i̶e̶p̶e̶r̶ ̶/̶ ̶G̶e̶p̶o̶f̶t̶e̶ ̶A̶a̶r̶d̶a̶p̶p̶e̶l̶
D̶o̶ ̶9̶ ̶m̶e̶i̶:̶ ̶H̶e̶t̶e̶ ̶B̶l̶i̶k̶s̶e̶m̶ ̶/̶ ̶B̶B̶Q̶
D̶o̶ ̶2̶ ̶m̶e̶i̶:̶ ̶W̶u̶r̶s̶t̶m̶e̶i̶s̶t̶e̶r̶
D̶i̶ ̶3̶0̶ ̶a̶p̶r̶i̶l̶:̶ ̶L̶u̶x̶e̶ ̶T̶o̶s̶t̶i̶'̶s̶
D̶o̶ ̶2̶5̶ ̶a̶p̶r̶i̶l̶:̶ ̶F̶o̶o̶d̶ ̶C̶r̶i̶b̶ ̶/̶ ̶B̶u̶r̶g̶e̶r̶s̶
D̶o̶ ̶1̶8̶ ̶a̶p̶r̶i̶l̶ ̶M̶r̶.̶ ̶B̶r̶a̶s̶a̶
D̶i̶ ̶9̶ ̶a̶p̶r̶i̶l̶:̶ ̶C̶h̶e̶f̶'̶s̶ ̶o̶n̶ ̶w̶h̶e̶e̶l̶s̶ ̶/̶ ̶T̶o̶s̶t̶i̶ ̶S̶p̶e̶c̶i̶a̶l̶̶
D̶o̶ ̶4̶ ̶a̶p̶r̶i̶l̶:̶ ̶D̶e̶ ̶S̶o̶e̶p̶k̶e̶t̶e̶l̶ ̶-̶ ̶S̶o̶e̶p̶ ̶&̶ ̶b̶r̶a̶a̶d̶p̶a̶n̶ ̶g̶e̶r̶e̶c̶h̶t̶e̶n̶
D̶i̶ ̶2̶ ̶a̶p̶r̶i̶l̶:̶ ̶F̶o̶o̶d̶5̶5̶ ̶-̶ ̶B̶u̶r̶g̶e̶r̶s̶/̶ ̶h̶o̶t̶-̶d̶o̶g̶s̶

☀ WTC ☀

Wo 22 mei: Hete Bliksem / BBQ
http://hetebliksem-streetfood.nl

W̶o̶ ̶1̶5̶ ̶m̶e̶i̶:̶ ̶C̶h̶o̶r̶i̶z̶o̶ ̶&̶ ̶C̶o̶ ̶
W̶o̶ ̶8̶ ̶m̶e̶i̶:̶ ̶H̶e̶t̶e̶ ̶P̶i̶e̶p̶e̶r̶ ̶/̶ ̶G̶e̶p̶o̶f̶t̶e̶ ̶A̶a̶r̶d̶a̶p̶p̶e̶l̶
W̶o̶ ̶1̶ ̶m̶e̶i̶:̶ ̶B̶u̶d̶d̶y̶'̶s̶ ̶/̶ ̶P̶u̶l̶l̶e̶d̶ ̶P̶o̶r̶k̶ ̶&̶ ̶C̶h̶i̶c̶k̶e̶n̶
W̶o̶ ̶2̶4̶ ̶a̶p̶r̶i̶l̶:̶ ̶C̶h̶e̶f̶'̶s̶ ̶o̶n̶ ̶W̶h̶e̶e̶l̶s̶ ̶/̶ ̶P̶o̶l̶e̶ ̶B̶o̶w̶s̶
W̶o̶ ̶1̶7̶ ̶a̶p̶r̶i̶l̶:̶ ̶H̶e̶t̶e̶ ̶P̶i̶e̶p̶e̶r̶
W̶o̶ ̶1̶0̶ ̶a̶p̶r̶i̶l̶:̶ ̶C̶h̶o̶r̶i̶z̶o̶ ̶&̶ ̶C̶o̶ ̶/̶ ̶S̶p̶a̶a̶n̶s̶
W̶o̶ ̶3̶ ̶a̶p̶r̶i̶l̶:̶ ̶t̶ ̶M̶e̶x̶i̶c̶a̶a̶n̶s̶ ̶L̶o̶k̶e̶t̶ ̶-̶ ̶B̶u̶r̶r̶i̶t̶o̶'̶s̶

35 comments

 1. Ik hoop eindelijk dit jaar Surinaamse georienteerde Foodtrucks te beleven.

 2. Het moment is daar! Deze week nemen de eerste foodtrucks plaats. Op Schiphol Centrum staat dinsdag Pachamamaonwheels met overheerlijke sushi, donderdag verzorgt Wurstmeister je een traditionele currywurst. Schiphol Oost heeft dinsdag heerlijke Amerikaanse burgers & hot-dogs door Food55 en op donderdag De Soepketel. WTC heeft woensdag Mexicaanse gerechten met of zonder jalapeños. ♨

 3. En ja hoor. Was weer topkwaliteit sushi van Pachamama. Heb je niet gezien Annick anders had ik het je 1 op 1 gevraagd : kan het jevanhetloket ook ingedeeld worden op centrum/the base op di of donderdag. Vorig jaar iedere keer gemist omdat ze alleen op woensdag werd ingedeeld hier bij WTC. Maar wellicht is dat wel op haar verzoek en kan ze niet anders. Niet geschoten is altijd mis.

 4. Na een geslaagde eerste week hebben we weer een heerlijke line-up. Op Schiphol Centrum vind je dinsdag Poke Bowls Specials aangeboden door Chefs on Wheels. Donderdag verzorgt FoodCrib je met burgers van de allerhoogste kwaliteit. Schiphol Oost heeft dinsdag de lekkerste tosti's en donderdag komt de winnaar van de Beste Foodtruck van Nederland Award 2017 langs genaamd: Hete Bliksem / BBQ. Bij het WTC haal je woensdag echte Spaanse chorizo worstjes.

 5. Tot onze spijt heeft een foodtruck van vandaag moeten afzeggen. Hete Bliksem zou vandaag op Schiphol Oost staan maar dat gaat helaas niet door. De burgers op Schiphol Centrum zijn wel aanwezig.

 6. Het is weer maandag, dat betekent nieuwe foodtruck namen! Deze week komt het foodconcept ''Hete Pieper'' naar Schiphol met hun unieke gepofte aardappels. Hete Pieper staat dinsdag op Oost, Woensdag bij WTC en Donderdag op Centrum. Daarnaast is Pachamama wegens succes weer terug! Dinsdag eet je de lekkerste sushi's op Schiphol Centrum. Donderdag neemt MR. BRASA de houtskooloven en de gezelligheid met zich mee naar Schiphol Oost.

 7. Is de line up van deze week al bekend?

 8. Na een heerlijk Paasweekend smullen we nog even door! Vandaag op Schiphol: de heerlijke sushi van Pachamama (Schiphol Oost) en burgers & hot dogs van Food 55 (Schiphol CBD/The Base). Woensdag bij het WTC: poke bowls van Poke Special. Donderdag is het tijd voor burgers van Food Crib (Schiphol Oost) en de lekkerste BBQ gerechten van Hete Bliksem (Schiphol CBD/The Base). Een kleine update over de Surinaamse trucks waar een aantal van jullie om vragen: wij hebben vijf verschillende ondernemers gevraagd maar geen enkele foodtruck kan of wil naar Schiphol komen (Faya Lobi, SUKukru, Im's Foodtruck, I love Surifood, De Barabus). Tips zijn welkom! :-)

 9. Hopelijk heeft iedereen het droog weten te houden met Koningsdag. De weersvoorspellingen voor de foodtrucks zien er in ieder geval hoopgevend uit. Schiphol Centrum krijgt dinsdag overheerlijke gerechten van de grill van Mr. Brasa en donderdag komt Pachamama jullie wederom verblijden met sushi. Op Schiphol Oost scoor je dinsdag een echte curryworst van Wurstmeister en donderdag gepofte aardappelen van Hete Pieper. Het WTC heeft woensdag pulled pork en kip van Buddy's.

 10. Mr Brasa staat er vandaag niet. Dinsdag 2 mei is in 2023 pas ;) Ik denk dat jullie een foodtruck hebben geskipt en Mr Brasa donderdag (2 mei) komt en Pachamama volgende week dinsdag?

 11. Hi Manon, je hebt helemaal gelijk, mijn excuses. Vandaag zijn de Poke Bowls en donderdag komt Mr. Brasa. Ik heb de foodtrucks van volgende week al verklapt. Bedankt voor het melden!

 12. De foodtrucks van deze week zijn Hollands Heet! Hete pieper brengt gepofte aardappelen naar Schiphol Oost op dinsdag, WTC op woensdag en Schiphol Centrum op donderdag. Donderdag vind je Hete Bliksem met hun hout gestookte BBQ op Oost. Dinsdag geen Hollands voor Centrum maar heerlijke Peruaanse en Japanse gerechten van Pachamama.

 13. Na een paar sombere dagen is het weer foodtruck-weer! ☼ In Schiphol Centrum vind je deze week Pachamama (dinsdag) en Foodcrib (donderdag). Bij het WTC wordt men op woensdag getrakteerd met heerlijke worsten van Chorizo & Co. En in Schiphol Oost staat deze week de eerste Surinaamse foodtruck! Het is ons gelukt! :-) Op dinsdag kun je hier genieten van de burgers van Foodcrib, op donderdag van de Surinaamse gerechten van At Sandy's. Eet smakelijk!

 14. Wat een pech deze week! Wij hebben vernomen dat er gisteren geen foodtruck heeft gestaan bij het WTC, en ook vandaag hebben wij een afzegger in Schiphol CBD. Helaas is Food Crib verhinderd en hebben wij op deze korte termijn geen nieuwe foodtruck kunnen regelen voor de standplaats bij The Base vandaag. Excuses voor deze tegenvaller! :-(

 15. Pizza liefhebbers opgelet! Dinsdag 21 mei komt Just Say Pizza jullie doen smelten met hun verrukkelijke kaas & pizza's op Schiphol CBD. Donderdag komt Wurstmeister met zijn foodtruck in de vorm van een oude brandweerwagen naar CBD. Op Schiphol Oost staat dinsdag Pachamama met sushi en broodjes. De Amerikaanse hotdogs en burgers van Food 55 vind je donderdagmiddag op Oost en komt speciaal voor het Softbaltoernooi dinsdag het avondeten aanbieden.

 16. FOODTRUCK UPDATE! I.v.m. een tweede afzegging bij The Base hebben wij gewisseld in ons programma. Vandaag komt Pachamama naar The Base i.p.v. Oost. Let op, ze zijn momenteel nog "on the road" dus starten iets later dan gebruikelijk. In Oost hebben wij helaas geen foodtruck tijdens de lunch, maar kunnen medewerkers uit het gebied na werktijd wél genieten van de heerlijke pulled pork en hamburgers van Food55 tijdens het Spot softbal toernooi dat om 17.00 van start gaat op het grasveld voor Constellation.

 17. Annick Oosterlee Heel jammer om dit te moeten lezen. SPL-Oost zonder foodtruck vanwege een afzegging bij The Base?!?! Wij hadden ons hier verheugd op eindelijk weer eens PachaMama op Oost. We zijn hier flink aan het balen! :-(

Reply

or Register

More from Algemene Spot Groep