Free coffee? Of course! ×

Foodtruck Line-up

Wegens succes weer terug: foodtrucks op Schiphol CBD en Oost! Iedere dinsdag en donderdag neemt er een foodtruck plaats naast The Base en gebouw 144. Iedere woensdag is het feest voor medewerkers uit het WTC en de terminal!

Meld je aan voor dit event als je op maandag een notificatie wilt ontvangen over de line-up van de week of over wijzigingen in het programma! Heb je tips? Deze kun je ook hier kwijt!

Proef Spot Schiphol met de onderstaande foodtrucks:

☀ Schiphol Centrum ☀

Di 16 april: Pachamama
http://www.pachamamaonwheels.nl/
Do 18 april: Hete Pieper
http://www.fan-food.nl/
D̶o̶ ̶1̶1̶ ̶a̶p̶r̶i̶l̶:̶ ̶F̶o̶o̶d̶ ̶C̶r̶i̶b̶ ̶/̶ ̶B̶u̶r̶g̶e̶r̶s̶
D̶i̶ ̶9̶ ̶a̶p̶r̶i̶l̶:̶ ̶C̶h̶e̶f̶'̶s̶ ̶o̶n̶ ̶w̶h̶e̶e̶l̶s̶ ̶/̶ ̶P̶o̶k̶e̶ ̶B̶o̶w̶l̶s̶ ̶S̶p̶e̶c̶i̶a̶l̶
̶D̶o̶ ̶4̶ ̶a̶p̶r̶i̶l̶:̶ ̶W̶u̶r̶s̶t̶m̶e̶i̶s̶t̶e̶r̶ ̶-̶ ̶C̶u̶r̶r̶y̶w̶o̶r̶s̶t̶ ̶
D̶i̶ ̶2̶ ̶a̶p̶r̶i̶l̶:̶ ̶P̶a̶c̶h̶a̶m̶a̶m̶a̶ ̶-̶J̶a̶p̶a̶n̶s̶ ̶/̶ ̶P̶e̶r̶u̶v̶i̶a̶a̶n̶s̶

☀ Schiphol Oost ☀

Di 16 april: Hete Pieper
http://www.fan-food.nl/
Do 18 april Mr. Brasa
https://mrbrasafoodtruck.com/
̶D̶o̶ ̶1̶1̶ ̶a̶p̶r̶i̶l̶:̶ ̶H̶e̶t̶e̶ ̶B̶l̶i̶k̶s̶e̶m̶ ̶/̶ ̶B̶B̶Q̶
̶D̶i̶ ̶9̶ ̶a̶p̶r̶i̶l̶:̶ ̶C̶h̶e̶f̶'̶s̶ ̶o̶n̶ ̶w̶h̶e̶e̶l̶s̶ ̶/̶ ̶T̶o̶s̶t̶i̶ ̶S̶p̶e̶c̶i̶a̶l̶
̶D̶o̶ ̶4̶ ̶a̶p̶r̶i̶l̶:̶ ̶D̶e̶ ̶S̶o̶e̶p̶k̶e̶t̶e̶l̶ ̶-̶ ̶S̶o̶e̶p̶ ̶&̶ ̶b̶r̶a̶a̶d̶p̶a̶n̶ ̶g̶e̶r̶e̶c̶h̶t̶e̶n̶
D̶i̶ ̶2̶ ̶a̶p̶r̶i̶l̶:̶ ̶F̶o̶o̶d̶5̶5̶ ̶-̶ ̶B̶u̶r̶g̶e̶r̶s̶/̶ ̶h̶o̶t̶-̶d̶o̶g̶s̶

☀ WTC ☀

Wo 17 april: Hete Pieper
http://www.fan-food.nl/
̶W̶o̶ ̶1̶0̶ ̶a̶p̶r̶i̶l̶:̶ ̶C̶h̶o̶r̶i̶z̶o̶ ̶&̶ ̶C̶o̶ ̶/̶ ̶S̶p̶a̶a̶n̶s̶
̶W̶o̶ ̶3̶ ̶a̶p̶r̶i̶l̶:̶ ̶t̶ ̶M̶e̶x̶i̶c̶a̶a̶n̶s̶ ̶L̶o̶k̶e̶t̶ ̶-̶ ̶B̶u̶r̶r̶i̶t̶o̶'̶s̶

19 comments

  1. Ik hoop eindelijk dit jaar Surinaamse georienteerde Foodtrucks te beleven.

  2. Het moment is daar! Deze week nemen de eerste foodtrucks plaats. Op Schiphol Centrum staat dinsdag Pachamamaonwheels met overheerlijke sushi, donderdag verzorgt Wurstmeister je een traditionele currywurst. Schiphol Oost heeft dinsdag heerlijke Amerikaanse burgers & hot-dogs door Food55 en op donderdag De Soepketel. WTC heeft woensdag Mexicaanse gerechten met of zonder jalapeños. ♨

  3. En ja hoor. Was weer topkwaliteit sushi van Pachamama. Heb je niet gezien Annick anders had ik het je 1 op 1 gevraagd : kan het jevanhetloket ook ingedeeld worden op centrum/the base op di of donderdag. Vorig jaar iedere keer gemist omdat ze alleen op woensdag werd ingedeeld hier bij WTC. Maar wellicht is dat wel op haar verzoek en kan ze niet anders. Niet geschoten is altijd mis.

  4. Na een geslaagde eerste week hebben we weer een heerlijke line-up. Op Schiphol Centrum vind je dinsdag Poke Bowls Specials aangeboden door Chefs on Wheels. Donderdag verzorgt FoodCrib je met burgers van de allerhoogste kwaliteit. Schiphol Oost heeft dinsdag de lekkerste tosti's en donderdag komt de winnaar van de Beste Foodtruck van Nederland Award 2017 langs genaamd: Hete Bliksem / BBQ. Bij het WTC haal je woensdag echte Spaanse chorizo worstjes.

  5. Tot onze spijt heeft een foodtruck van vandaag moeten afzeggen. Hete Bliksem zou vandaag op Schiphol Oost staan maar dat gaat helaas niet door. De burgers op Schiphol Centrum zijn wel aanwezig.

  6. Het is weer maandag, dat betekent nieuwe foodtruck namen! Deze week komt het foodconcept ''Hete Pieper'' naar Schiphol met hun unieke gepofte aardappels. Hete Pieper staat dinsdag op Oost, Woensdag bij WTC en Donderdag op Centrum. Daarnaast is Pachamama wegens succes weer terug! Dinsdag eet je de lekkerste sushi's op Schiphol Centrum. Donderdag neemt MR. BRASA de houtskooloven en de gezelligheid met zich mee naar Schiphol Oost.

Reply

or Register

More from Algemene Spot Groep