Free coffee? Of course! ×

5e symposium Plan!Schiphol

Uitnodiging PLAN! Schiphol

Beste heer/mevrouw,

Wij nodigen u van harte uit voor de 5e netwerkbijeenkomst van PLAN! Schiphol die wordt gehouden op maandag 9 april.

PLAN! Schiphol is het kennisnetwerk voor planprofessionals die werkzaam zijn op de luchthaven. PLAN! Schiphol wordt georganiseerd door Royal Schiphol Group, Luchtvaart Community Schiphol en Déhora Consultancy Group. Deze bijeenkomst komt mede tot stand door een bijdrage van het Europees Sociaal Fonds (ESF).

Tijdens de bijeenkomst op 9 april zoomen wij vooral in op het thema ‘Zelfroosteren’. De behoefte hieraan is duidelijk gebleken in de vorige, goed bezochte bijeenkomst. Hieronder kunt u het programma vinden. Wij hopen dat u er deze keer (weer) bij bent!

PLAN! Schiphol
Voor wie: planners, plan- en HR-managers/medewerkers en beleidsmakers
Datum: maandag 9 april 2018
Tijd: 15:00 - 19:30 uur
Locatie: Auditorium Schipholgebouw, Evert van de Beekstraat 202

Programma
Het exacte programma inclusief de duur van alle programmaonderdelen volgt nog.

Na een inloop vanaf 14:45 starten we om 15:00 uur. Het programma omvat een inleiding op de actualiteit van zelfroosteren, en ook de visie van FNV op “meer invloed op de eigen werktijden” komt aan bod. We krijgen een presentatie over een geslaagd zelfroosterproject in de zorg en een (tot dusver) niet gelukte introductie bij KLM. Er wordt ingegaan op de noodzaak om het middel van zelfroosteren op de luchthaven te gaan inzetten. Er wordt een nieuwe mogelijkheid gepresenteerd om vanaf oktober te gaan pilotteren met zelfroosteren op de luchthaven, in begeleide trajecten. Er is een interactieve sessie waarin we kunnen verkennen of we klaar zijn voor een pilot zelfroosteren. En er is een informatiemarkt, waarin een aantal Nederlandse softwareleveranciers vertelt over hun oplossing op het gebied van zelfroosteren. Ook vindt de presentatie plaats van een tweetal leer-werktrajecten voor nieuwe allround personeelsplanners op de luchthaven, voor starters en zij-instromers.
De bijeenkomst wordt om 18:30 gevolgd door een fijn buffet, en loopt tot 19:30.
Sprekers: Michael Timmermans (Royal Schiphol Group), Johan Walter (KLM E&M), Leen van der List (FNV Luchtvaart) en Nathalie de Groot (Zorgorganisatie SVRZ).

Aanmelden voor PLAN! Schiphol
Heeft u interesse in het bijwonen van PLAN! Schiphol? Dan raden wij u aan om zich zo spoedig mogelijk hier aan te melden. Voor deze bijeenkomst geldt namelijk een maximum aantal deelnemers.

Wat is PLAN! Schiphol?
PLAN! Schiphol is een bijeenkomst voor planners, plan- en HR-managers/medewerkers en beleidsmakers die werkzaam zijn binnen Schiphol. PLAN! Schiphol wil kennisdeling realiseren door onderlinge verbindingen te leggen tussen planprofessionals afkomstig uit diverse bedrijven en lagen binnen Schiphol. Tijdens PLAN! Schiphol bijeenkomsten wordt in samenwerking ingezoomd op de huidige en toekomstige uitdagingen binnen deze branche. PLAN! Schiphol is een periodieke activiteit van Royal Schiphol Group, Luchtvaart Community Schiphol en Déhora Consultancy Group.

Praktische informatie
Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via info@dehora.nl.

Wij zien u graag tegemoet bij PLAN! Schiphol!

Hartelijke groet,

Team PLAN! Schiphol




1 comment

  1. Aanmelden via deze link: https://dehora.nl/evenementen/aanmelden-plan-schiphol

Reply

or Register