Free coffee? Of course! ×

What's next? :-)

Na een gezellig eerste event in juni, is het een beetje stil in de Young Professionals groep, die toch al meer dan 80 leden telt!

Wat kunnen we hier volgens jou aan doen? Is het tijd voor een tweede netwerkevent? Iets serieuzers? Een kleinschaliger kijkje in de keuken bij één van de mooie bedrijven op Schiphol? Of wil je meer voer om over te discussiëren? Laat het mij weten en ik zal proberen e.e.a. te regelen! ;-)

4 comments

  1. Hoi Annick, Ik lees net in de vorige oproep van Doortje over twee leuke suggesties van Michel en Hilde! Ik zou graag eens bij Microsoft of het Steigenberger gaan kijken en dan komt die borrel bij Viva of Wings er vanzelf na afloop.. :) Oh ja, het nieuwe Hilton staat ook erg hoog op mijn lijstje dus als jij dat kunt regelen... Gr, Pieter

  2. Hi Pieter, ik zie net je bericht dat je graag eens bij Microsoft langs wilt komen. Mocht ik nou net bij Microsoft werken;). Lijkt me erg gaaf om eens een Spot community activiteit bij Microsoft te laten plaatsvinden. Wat dachten jullie van een rondleiding + Spot community activiteit? Hoeveel mensen denken jullie dat er interesse zouden hebben?

  3. Wat leuk! Ik denk wel dat we een groep van 10-20 man kunnen vinden die hier interesse in heeft. Ik stuur je even een PM!

Reply

or Register