Free coffee? Of course! ×

Spot zoekt: Oost ambassadeurs!

Annick Oosterlee

Ben jij werkzaam in Schiphol Oost en wil je meepraten over jouw werkomgeving? Heb je ideeën om Schiphol Oost nog leuker te maken voor jezelf en voor anderen? Word dan Spot ambassadeur!

Spot kent al een gezellige groep ambassadeurs in Schiphol CBD (foto). Nu zijn wij opzoek naar een club van 5 à 7 man die Schiphol Oost op de kaart wil zetten d.m.v. leuke community activiteiten!

De ambassadeursclub komt eens per 6 weken bij elkaar tijdens een lunch of afterwork meeting.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Laat het mij weten! :-)

5 comments

  1. Lijkt me heel leuk, wat wordt er van je verwacht/gevraagd?

  2. Hi Stella Tielman, goede vraag! De groep ambassadeurs komt eens in de zes weken samen tijdens een lunch-bijeenkomst, waarin we samen de plannen voor Schiphol Oost doornemen. Welke evenementen zijn de afgelopen tijd georganiseerd en wat ging daar goed? Wat kan er beter? Waar heeft de Oost community behoefte aan? Hoe kunnen we nog meer waarde toevoegen aan het gebied en hoe kunnen we Spot meer onder de aandacht brengen? Etc.

  3. Hi Annick, zo de 'feestdagen' zijn voorbij, een leuke afsluiting dmv een Kerstontbijt en de start in het nieuwe jaar is begonnen. Lijkt me ook geweldig om daarmee mij aan te melden voor als ambassadeur voor Schiphol Oost. Laat maar weten wanneer de eerstvolgende bijeenkomst is. Gr Stella

Reply

or Register