Free coffee? Of course! ×

Kandidaten interview woon-werkverkeer gezocht!

Beste collega,

In het kader van de ‘fietsvisie Schiphol’ ben ik, process developer bij Schiphol Group en masterstudent urban geography aan Universiteit Utrecht, op zoek naar medewerkers van de diverse bedrijven op Schiphol die geïnterviewd willen worden over hun reisgedrag en -motieven.

De fietsvisie is met name gericht op woon-werkverkeer van medewerkers op de luchthaven. De interviews zijn erop gericht om een goed beeld te krijgen van de motieven en beweegredenen van werknemers om wel en niet op de fiets te komen. Om het potentieel van bepaalde maatregelen te toetsen en om te onderzoeken op basis van welke motivaties mensen de fiets pakken (of juist niet) ben ik dus op zoek naar beide groepen.

Dus kom je nu al (af en toe) per fiets of e-bike naar het werk of woon je binnen een afstand van 25 kilometer van Schiphol en kom je (nog) niet per (elektrische) fiets naar het werk? Dan kom ik heel graag met je in contact!

In het interview gaan we in op jouw reisgedrag en -motieven. Uiteraard worden alle gegeven antwoorden anoniem verwerkt. Het interview zal zo’n 30 a 45 minuten duren en vindt plaats op Schiphol.

Indien je bereid bent mee te werken aan een interview of graag wat meer informative wil, neem dan contact met mij op, dan kunnen we een moment prikken voor het gesprek.

Met vriendelijke groet,
Carolien Danckaerts

2 comments

  1. Hi Carolien! Je mag mij gebruiken als respondent. Contact: tim-van.straten@klm.com

  2. Hi Carolien, mocht je nog mensen zoeken, ik wil wel geinterviewed, fiets dagelijks bij droog weer.

Reply

or Register