Free coffee? Of course! ×

Heb jij de set van kenmerken die juist NIET het verschil geeft?

Joost de Boer

Binnenkort starten we weer met een nieuwe Crowdtest:

Dit keer een andere opzet. We zijn op zoek naar 25 deelnemers die in een lab omgeving (Hoofddorp – De Hoek) willen meehelpen om een vliegtuigboarding te simuleren. Samen met de KLM voert AAS een Proof Of Concept uit met een vorm van Self Service Boarding, dat gebruik maakt van de biometrische kenmerken van je gezicht. Bij succes zal deze proef eind oktober ook echt in gebruik genomen worden aan gate F06.
De POC:
- Koppelt je paspoort en boardingcard aan jouw als persoon op basis van je gezichtskenmerken.
- Bevestigt dat jij de persoon bent, die aan boord van het vliegtuig wil stappen en plaats wil nemen op de voor jouw gereserveerde zitplek.

Als tester aan de POC ga je bevestigen dat jij probleemloos aan board mag gaan en niet onterecht voor een ander wordt ‘aangezien’ of onterecht wordt tegengehouden. Misschien wordt je ook wel terecht tegengehouden of ga je onterecht aan board. Ook gaan we de performance ervaren en je feedback vragen over het gebruik.
We zijn op zoek naar een grote diversiteit aan biometrische kenmerken de representatief zijn het type reiziger op Schiphol. We streven er naar om de test eind september/begin oktober plaats te laten vinden. Rond het middaguur, waarin een lunch voor je verzorgd zal worden.

Heb jij de set van kenmerken die juist NIET het verschil geeft? Meldt je dan aan in het evenement "POC Biometric Boarding". Je wordt daar op de hoogte gehouden over de exacte datum, tijdstip en locatie.

Wellicht zijn er collega’s in je omgeving die ook geïnteresseerd zijn in de dergelijke testen. De Schiphol TestCrowd is er voor alle medewerkers en bedrijven op Schiphol.

2 comments

  1. Hoi Geurlain, in de Groep "Schiphol TestCrowd" vindt je het evenement POC Biometric Boarding. Je kunt je daar voor dit evenement opgeven. We houden je daar ook op de hoogte m.b.t. de datum en het tijdstip. https://spotschiphol.nl/nl/events/poc-biometric-boarding

Reply

or Register