Free coffee? Of course! ×

Circulair Bouwen in 1 Dag

martijn horsman

Op vrijdag 16 maart 2018 organiseerden het C2C Products Innovation Institute, de C2C Bouwgroep en C2C Café een uniek seminar voor duurzame design-professionals.
Er werd verteld over de impact van gezonde materialen op ons prestatievermogen. Er werd ingegaan op toxicologie en de gevolgen voor onze gezondheid, ervaring uit de praktijk, het nemen van verantwoordelijkheid en het tonen van leiderschap. De presentaties staan on line: http://circulairbouwenineendag.nl/
Geïnteresseerd in het onderwerp? Neem contact met me op, ik maak je graag wegwijs.

2 comments

  1. ik zie steeds meer nieuwe gezichten op dit soort evenementen, wat betekent dat de aandacht voor de onderwerpen toeneemt. We hebben een weg te gaan tot 2030, Zer0Waste. De chemische bestanddelen van lijmen in meubels en bouwmaterialen, van kunststof voorwerpen om ons heen en fijnstof in de lucht, ook binnen, maken dat onze cognitieve eigenschappen negatief beïnvloed worden. Cradle 2 Cradle gecertificeerde materialen bevatten geen toxische stoffen en zijn daardoor veilig te gebruiken. Het Cradle 2 Cradle Product Innovation Institute heeft daarom de beweging Built Positive (Built+) gestart, ter promotie van Healthy Buildings. In een van de workshops kwam ons eigen Cradle 2 Cradle mortuarium als voorbeeld langs.

Reply

or Register