Free coffee? Of course! ×

Schiphol Plaza

Ook zonder vliegticket is het goed winkelen en genieten op Schiphol. Van Victoria’s Secret tot Suit Supply: op Schiphol Plaza is er voor ieder wat wils. Verwen jezelf of iemand anders met een verzorgingsproduct van Rituals of de Body Shop, steek je kinderen in een nieuwe outfit van de WE Kids Store of ga voor de perfecte laarsjes.

Op zoek naar een cadeautje of heerlijke traktatie? Bij bijvoorbeeld Cupcakechic en Multivlaai kun je terecht voor verse cupcakes, macarons of vlaaien en bij een van de bloemisten vind je zeker een prachtig boeket.

Schiphol Plaza is vanwege het gevarieerde winkel- en horeca aanbod de ideale plek om even snel en comfortabel een boodschap te doen of uitgebreid te winkelen en genieten in een van de ruim 35 winkels en vele bars en restaurants.

Je vindt er ook servicefaciliteiten die je veel tijd en gedoe kunnen besparen. Zo is er een apotheek, kapper en service point met uiteenlopende diensten.

Er worden regelmatig acties en evenementen georganiseerd. Denk aan: Dondersale, Dagje Schiphol, een lente parade, voorleesdagen en zoveel meer. In de Plaza Topper staan mooie producten voor ‘SPOT’ prijzen. Volg ons op SPOT en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en activiteiten.

Your interests

Other interests of this company

Interests of this company


More from Schiphol Plaza